Medlemskap för säsongen 21/22

Äntligen kan vi presentera årets medlemskap i VIK support för säsongen 21/22!

Då vi fortfarande är under restriktioner och våra kort beställs från annat land så hoppas vi att så många som möjligt har kvar sitt guldkort från tidigare säsong då vi inte fått fram några nya kort till denna säsong.

Och vi vill även uppmana till er familjer som är medlemmar att om ni har fler kort inom familjen så får ni gärna, men inget måste, lämna in kort så ni har ett inom familjen som ni kan använda så vi kan återanvända dessa kort till våra nya medlemmar.

För endast 100 kr så får du som vanligt grymma priser på Allstar, entré till vår egna bar i Rockis, åka med på våra bortaresor och massa andra erbjudanden.

Nytt för i år är att vi även kommer börja med nyhetsutskick till våra medlemmar via e-mail. Det kan handla om allt inför en bortamatch, en samling nere på Allstar, flaggmålning i Rocklunda och annat smått och gott.

Så se till att färga vår gulsvarta läktare och bli medlem i Sveriges i särklass finaste supporter förening. Ta med familj, vänner, kollegor och alla ni känner och ta del av den gulsvarta familjens värme, kärlek och gemenskap.

Ny klisterlapp på erat medlemskort för säsongen 21/22 får ni så fort betalning är gjord. Dessa klisterlappar kommer finnas tillgängliga för er till säsongspremiären mot Tingsryd 24 september. Då det även kommer gå att teckna medlemskap på plats, beroende på restriktionerna. Mer information om detta kommer under september månad.

Du blir medlem enkelt under fliken VIK Support och sedan medlemskap här ovanför.

För färgerna, för laget och för den eviga kärleken.

Endast 100kr.

Bli medlem du med. Bli medlem nu.

Etiketter: medlemskap

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar