Dags att bli medlem!

Från och med idag måndag så öppnar vi upp för att bli medlem i VIK Support!

Medlemskap för en säsong kostar 100 sek. Medlem kan du bli antingen genom att swisha till 123 427 52 93 eller via bankgiro 772-0717.

Har du varit medlem föregående säsong så har vi redan dina uppgifter. Märk då betalningen med "medlem plus ditt medlemsnummer". Ditt medlemsnummer står på baksidan av ditt medlemskort.

Om du inte varit medlem tidigare och vill bli det så klickar du här och fyller i en medlemsansökan och betalar 100 sek via något av betalsätten ovan.
Märk betalningen med "medlem + namn".

För er som varit medlemmar tidigare så gäller korten tills vidare eller tills vi ger annan information. Vi har nya klistermärken till korten och får försöka byta dessa under resans gång. 

Så se till att stötta VIK Support så att vi står starka och redo när vi väl kommer att få vara på plats i hallen igen!

Under Gulsvarts seriepremiär borta mot Almtuna, fredag den 2/10, kommer vi vara på plats på Allstar för att se matchen tillsammans med er. Då finns möjlighet att förnya ditt medlemskap på plats och få ett nytt klistermärke på ditt kort.

Du som är eller blir medlem under kvällen får köpa en Allstarburgare + öl för endast 160 kronor. Självklart finns det även ett alkoholfritt alternativ.

Vill du boka bord hos Allstar gör du det enklast via deras hemsida eller på telefon 021-14 30 10.

Nya medlemsförmåner kommer att presenteras inom kort på vår hemsida.

Det är konstiga tider för alla just nu så ta hand om varandra , tvätta händerna och respektera de regler som gäller så tar vi oss igenom det här med bravur. Vi är optimistiska och ser en ljus Gulsvart framtid framför oss!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar