VIK Support uppdateras!

Välkommen till vår nya hemsida!

Vi har länge kämpat med vår gamla och tråkiga hemsida, men äntligen har vi komponerat ihop en sida som vi tycker lämpar sig väldigt bra till vår verksamhet. Till höger på sidan ser ni RSS flöden från nyhetssidan på VIK.se, VIK-TV samt VIK Fan Central, det innebär att så fort något kommer upp på någon av de sidorna syns det på vår sida. Dessutom finns här en aktuell tabell från everysport, kommande matcher och bortaresor. Uppe i högra hörnet ser ni även vår nya logotyp då vi tyckte att det även var på tiden att uppdatera den!

Än så länge saknas det en del innehåll så som Supporterspelaren och där kommer vi ut med ett helt nytt och ännu bättre upplägg.


Håll utkik efter det och mycket mer som är i görningarna och glöm inte bort att ta med ditt medlemskort till första ispasset på söndag för att kunna ta del av säsongskortserbjudandet!

För mer information om första ispasset:

http://www.vik.se/

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar