Sommarintervju: Johan "MrMadhawk" Svensson

Vem är Johan "MrMadhawk" Svensson?
- Jag är i grund och botten en riktigt inbiten supporter med mycket åsikter och som en gång i tiden varit aktiv på läktaren. Med åren har man skaffat sig kontakter och blivit en aktiv skribent. Fått mycket besökare och har nu kunnat ha min sajt som jobb. Det är kul Annars en 29-årig, rätt anonym människa som vill låta nyheterna tala.

Vad kommer du minnas mest av säsong 12/13?
- Det finns alltid många små minnen från varje säsong. Att Örebro gick upp efter en så dålig höst var minst sagt en skräll.

Hur ser du på din egna klubbs förgående säsong?
- Inte godkänt. Det blev för stort magplask i januari som saboterade hela säsongen. Man får inte förlora åtta raka matcher. Lite ursäktat är att det var ett uppbyggnadsår. Och de ska ta lärdom av det i år.

Vad tycker du om VIKs säsong 12/13?
- Lyckad! Man gick direkt till kvalserien och man lyckades även när lockoutspelarna drog. Det får anses som mycket positivt. Och ni såg ju till att knäppa Rögle borta direkt i kvalserien så de kom ner i allsvenskan. Ekonomiskt var det viktigt för Malmö att få spela samma serie som dom igen.

Vad tror du om ditt lags säsong?
- Jag är alltid försiktigt positiv så här års. Förstacentern kan vara tredjecenter i år. Det har spetsats till och det känns bra. Ingen av de som lämnat var några större förluster. Elitserielagen har inte plockat någon, trots att det var på. Exempelvis Robin Alvarez som gjorde 23 mål i fjol.

Vad tror du om VIK:s lagbygge 13/14?
- Jag tycker det ser jättepositivt ut. Samtidigt ska alla nya transatlanter komma in i det också. Där är fem stycken nu. Säg att Niklas Johansson behöver få positivt utslag på minst tre av dom så är man en toppkandidat.

Vilken spelare i VIK skulle du helst se i ditt eget lag?
- Tycker Mikael Frycklund känns enormt spännande. Han kan bli en maskin i år!

Avslutningsvis, din syn på VIK-läktaren?
- Lite för få, men jag tycker att det är jävligt äkta hos klacken. Det kan bli riktigt bra stämning emellanåt. Dåliga bortaföljen i Malmö bara :)

//Niklas Koivisto

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar