Matchrapport: VIK - Mora 3-2

VIK fortsätter att vinna i HockeyAllsvenskan och Mora besgrades med 3-2 hemma på Rocklunda. Målskyttar för VIK var Luca Caputi, Marcus Jonsson och Thomas Mitell.

VIK inledde matchen starkt men Mora lyckades ta ledningen innan Caputi krigade in kvitteringen. I andra perioden gjorde VIK-bekante Mikael Zettergren 2-1 för Mora, de hade även en 3-1 puck inne som tillslut dömdes bort pga hög klubba. Publiken var med på noterna denna kväll och speciellt i väntan på videdomarens svar var stämningen elektrisk i hallen, även sittplats var med och startade sånger vilket uppskattas. Efter att målet dömts bort kunde Messy kvittera och det är alltid glädjande när grovjobbare får göra mål inför hemmapubliken. I tredje perioden skickade Mitell in en puck från blå som letade sig in i målet. VIK kunde sedan hålla undan och inkassera en rättvis seger. Efter matchen firade en glad Messy med klacken och drog av en sång!

Se målen här:
http://www.vik.se/nyheter/ncmdrdt5sb

Se en bild på Messy firandes med klacken på Rune Åhléns fotoblogg:
http://runeahlen.tumblr.com/

//VIKing

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar