VIK Support Storsamlar tillsammans med Allstar Sportsbar!

På lördag den 16e november möter Gulsvart serieledande Karlskrona, en otroligt VIKtig match för att haka på toppen! Därför kommer vi köra en samling för alla medlemmar i VIK Support på Allstar innan matchen, för att sedan gå gemensamt till arenan. De slår upp portarna för oss klockan 12:00 och erbjuder mycket förmånliga priser på mat och dryck!
De 100 första som kommer får dessutom fribiljett till kvällens match.
Så ta med dig vännerna, slut upp med oss på stan och bär fram Gulsvart till tre nya poäng!
Det går bra att bli medlem på plats!

Efter matchen fortsätter vi på den inslagna vägen och kör efterfesten hos Allstar (köket är öppet till 22:00).

Vi kommer framöver även jobba tätt tillsammans med Allstar som är en ännu ej öppnad sportbar med ett riktigt bra koncept. De kommer att hålla till i gamla Oliwer Twists lokaler i Punkt, ingång mot Stora Gatan. För alla medlemmar i VIK Support kommer de erbjuda 20 % på notan vid uppvisande av giltigt medlemskort!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar