Sammanfattning av senaste tiden...

Efter ett tekniskt missöde har matchrapporterna lyst med sin frånvaro den senaste tiden. Men här kommer en kort sammanfattning över de senaste spelade matcherna. Vi börjar med den äldsta först:

BIK Karlskoga - VIK: 2-3 efter straffar
Målskyttar: Williams, Mårtensson, Romano (straff)
Kommentar: VIK Support anordnade resa till Karlskoga och ett gäng VIK:are på bortastå fick uppleva en match med många VIK-utvisningar och två tveksamt godkända BIK-mål. Till slut lyckades dock två poäng bärgas hem till mälarstaden.

VIK - Björklöven: 0-2
Målskyttar: -
Kommentar: Löven gjorde mål några sekunder efter nedsläpp och fick ett psykologiskt mål en minut innan paus. Trots detta var det spelmässigt en uppryckning från flertalet av de matcher jag sett och på läktaren höll klacken igång trots det tidiga underläget.

Djurgården - VIK 3-2 efter straffar
Målskyttar: Bergqvist, Kinisjärvi
Kommentar: Ett par hundra VIK:are fick se VIK tappa en tvåmålsledning på Hovet och förlora på straffar.

VIK - Asplöven 4-1
Målskyttar: Frisk, Marklund, Williams, Romano
Kommentar: Det var länge sedan sist men VIK tog sin första trepoängare på flera veckor hemma mot Asplöven. Noterbart från denna match är att VIK:s PP började se allt bättre ut. Segern var odiskutabel efter att VIK i tredje perioden tydligt tog kommandot i matchen.

Rögle - VIK 3-2
Målskyttar: Mitell, Williams
Kommentar: Förlust borta mot hemmastarka Rögle.

VIK - Karlskrona 3-1
Målskyttar: Jonsson, Emmerdahl, Lindh
Kommentar: Lördagsmatch med bra stämning på läktaren där VIK bjöd Karlskrona på en gammal klassisk "Rocklundakvart". Tre snabba mål i första perioden och sedan kontrollera VIK matchen på ett bra sätt resterande tid. En match som lovar gott inför framtiden.

Troja/Ljungby - VIK 2-3 efter straffar
Målskyttar: Williams, Mitell, Williams(Straff)
Kommentar: En match där lagen växlande med att ha ledning och där VIK tyvärr tappade den med ca 5 min kvar. Tillslut blev det dock två viktiga poäng för VIK i toppstriden.

//VIKing

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar