Bli medlem här!

Gäller för säsongen 23/24
Försäljningen av medlemskap för säsongen 24/25 öppnar i augusti

  • - Personuppgiftsansvarig är VIK Supports styrelse och kontaktas via mail, info@viksupport.com

    - Vi kommer att spara uppgifterna ni har fyllt i här ovan tills nästa säsong startar

    - Vi sparar dessa uppgifter för att kunna kontakta medlemmarna

    - Inga andra än styrelsen i VIK Support har tillgång till uppgifterna

Medlemskap

VIK Hockey Support bildades sommaren 1993 som en fristående/opolitisk supporterklubb till VIK Hockey. Genom åren som har gått har vi stått på olika placering i hallen, numera står klacken placerad på den södra läktaren (sektion T) i arenan.

För att bli medlem i VIK Support och stödja en levande läktarkultur i ABB Arena, besök vår monter vid den södra läktaren under hemmamatch, alternativt ansöker om medlemskap nedan. Vid ansökan här så sker betalning via Swish (123 427 52 93) eller bankgiro (772-0717), ange då ditt namn och att det är medlemsansökan. Medlemskap för hockeysäsongen 23/24 kostar 100 kr.
 

Som medlem i VIK Support bidrar ni inte bara till en levande läktarkultur, du har också möjlighet att åka med på våra organiserade resor till VIK:s bortamatcher, tillgång till Supporterbaren bakom sittplatsläktaren innan matchen samt i pauserna och rösträtt på VIK Supports årsmöte samt följande rabatter:

  • Rabatterat pris på ståplats till Västerås IK:s matcher i Hockeyallsvenskan. Priserna varierar utifrån speldag, motstånd och beläggning. (OBS gäller endast köp i luckan)
  • 10% rabatt på dagens lunch hos Rocklunda Restaurang & Konferens, visa upp medlemskortet så drar dem av rabatten i kassan.
  • 15% rabatt hos Ruths ölhus,mot uppvisande av  medlemskort
 

Vi ses på läktaren!