Matchrapport: VIK - BIK Karlskoga 3-1

VIK - BIK Karlskoga 3-1
Hemmapremiären mot BIK Karlskoga blev en annan typ av resa än den komfortabla mot Timrå. Inför matchen bjöds vi på ett vackert tifo från södra ståplats. Mycket sång och känslor matchen igenom vilket skapade en skön stämning. Lite trist dock att det var skralt med folk på vissa sittplatssektioner och bortastå.

VIK rivstartade också matchen genom två snabba mål av Kevin Doell och Tony Romano. Framspelningen av Kenndal McArdle vid 2-0 målet var en lika stor fröjd för ögat som tifot.

BIK bjöd dock upp till dans på plan och skapade tryck mot VIK-kassen. Fransson höll tätt ända in i andra perioden innan han blev tvingad att kapitulera. I början av tredje perioden kunde dock Luca Caputi dryga ut ledningen efter snyggt framspel via Jeremy Williams och Kevin Doell.

Matchen kändes som en nyttig genomkörare för VIK, eftersom BIK bjöd upp på ett helt annat sätt än Timrå. Extra skönt är det också att vi fick gå vinnande över en match där kanske inte spelet klaffar till hundra procent.Härnäst väntar två tuffa matcher mot Björklöven i Umeå på onsdag och Djurgården hemma på fredag.  Härligt att serien äntligen är igång!

//VIKing

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar