Dags att vända blad..

VIK-vänner, den här säsongen slutade inte riktigt som vi hade hoppats på. De där sista sekunderna i Umeå ligger fortfarande och gnager i bakhuvudet, men nu blev utgången som den blev. Vi i VIK Support väljer att blicka framåt, mot ett äventyr fullt av utmaningar och nya erfarenheter. I dessa tider gäller det att vi tillsammans, alla VIKare, unga som gamla, knyter näven och enas om att äventyret i division ett bara ska vara en säsong, sedan kommer vi tillbaka till allsvenskan starkare än någonsin! Nu ges klubben möjlighet att på riktigt börja om från början, med en uppförsbacke, men samtidigt ett blankt papper, det är nu man kan bygga om från grunden.

Vi vet inte mer än vad som skrivs och inte skrivs, det är mycket spekulationer och vi kan tyvärr inte ge några svar. Det vi kan garantera er är att vi har en bra dialog med klubbledning, styrelse och valberedning för att vara med och påverka det vi kan. Vi kommer alltid sätta klubben främst och för oss gäller det att styrelse och ledning gör detsamma, därför kommer vi aldrig ställa oss bakom något vi inte tror på. Vi kommer trycka hårt på att de halvöppna dörrarna som varit tidigare ska öppnas helt, det är en förening som ägs av medlemmar, och vi medlemmar, supportrar som sponsorer, har rätt att veta vad som händer. Det har under året jobbats hårt i klubben med att städa upp efter förra årets debacle och på långsiktiga planer för att lägga allt det gamla bakom sig och bli en förening med stenkoll på allt, så förutsättningarna finns! Vi kommer ha möten med representanter från klubben framöver och rapporterar det vi kan från dessa möten, samtidigt som vi kommer vara tydliga mot klubben att de själva måste kommunicera allt de kan i dessa osäkra dagar.

Till sist vill vi slå ett slag för att bli medlem i VIK, det är då ni kan vara med och påverka, inte minst inför kommande årsmöte. Medlemskapet kostar 350 kronor och ni kan bli medlemmar via http://www.vik.se/klubben/medlemskap, om inte annat, bli medlem till nästa säsong och stötta VIK, alla pengar in nästa säsong kommer vara livsviktiga!

Nu löser vi det här, tillsammans är vi VIK!
 
Styrelsen, VIK Support

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar