Hemmamatch mot Skansen

Säsongsinledningen har lämnat mycket att önska och inför dagens match mot Djurgården ligger VIK på en skamlig 10:e plats... Det var nog inte många som hade räknat med det inför säsongen, även om vi tappat en hel del spets så har laget sett mer sammanhållet ut än på länge. Där finns det betydligt mycket mer att önska, samma sak på läktaren, vi gör vad vi kan och hoppas att ni alla där ute sluter upp bakom oss i eftermiddag och bär laget till tre poäng!

 

Vi i VIK Support har ju tidigare meddelat att vi kommer satsa på en nylansering av "Supporterspelaren", därför kommer upplägget i år se något annorlunda än förra året. Efter många möten, både internt och tillsammans med olika beslutstagare inom VIK har vi nu kommit fram till vad vi tror är det bästa upplägget! Det kommer nu utöver insamlingsbössorna, sms och insättningar även gå att bidra via autogiro. Det finns fyra olika nivåer att bidra på, allt för att så många som möjligt ska ha chansen att bidra. Fördelen att bidra via autogiro är för oss att vi kan estimera intäkten vilket underlättar för sportchefen i sitt arbete att ta fram eventuella nyförvärv. I år kommer möten med de som bidragit via autogiro att hållas, detta för att göra urvalsprocessen till ett demokratiskt val. Allt vi gör sker i samråd med klubbledning och sportsligt ansvariga i föreningen.

 

Bidragsnivåerna är följande:

* 100 kr i månaden

1 röst vid samanträden

* 300 kr i månaden

2 röster vid samanträden samt en halsduk

* 500 kr i månaden 3 röster vid samanträden, en halsduk samt en T-shirt

* 500 kr + i månaden 3 röster vid samanträden, en halsduk samt en T-shirt

 

Obs! Minst 5 månaders bidragsgivande för att få rösträtt vid möten och detta gäller privatpersoner, vill Ert företag vara med och sponsra? Kontakta då oss via ett mail till info@viksupport.com så kan vi tillsammans ta fram en bra lösning!

 

Kom förbi VIK Supports disk under sektion R/S vid någon av hemmamatcherna och fyll i ansökan till nystarten på Supporterspelaren!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar