TACK! Tack, tack, tack!

Vi är i mål! #ByggaVIK gick under dagen i mål, och vi har tack vare alla er passerat målet på 300 000 kronor med råge, vi lyckades gå samman och samla in 320 000 kronor som går direkt till att förstärka truppen! NI ÄR FANTASTISKA, vi kan inte i ord beskriva vår tacksamhet! Det har varit mycket slit och vi förstår att det varit ett tjat från oss, men det har det varit värt, och vi har gett oss fan på att vi ska i hamn, nu är vi det! Tack till alla supportrar och sponsorer som trott på det här, nu senast fick vi med oss Mark och Sörby Järn & Metall som i dagarna gick in med 12 000 respektive 15 000 kronor, TACK!

Tittar man tillbaka på året så har det varit det tuffaste året på väldigt, väldigt länge, men vi har visat en sak, TILLSAMMANS klarar vi allt! Vi har tillsammans samlat in över EN MILJON KRONOR på ÅTTA månader, SHIT! Man måste nypa sig i armen för att tro att det är sant! Vi har visat att det är VI som är klubben, utan oss hade klubben inte funnits idag, i alla fall inte i den form den finns idag, det är ett faktum. Så alla ni som varit med och bidragit, slå er själva för bröstet och var raka i ryggen, ni har gjort allt för att klubben ska finnas kvar och nu ges möjlighet att blicka uppåt i tabellen!

GULSVART, VI GER ALDRIG UPP!
 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar