#ByggaVIK

Förra säsongen gick vi tillsammans ihop för att #RäddaVIK, det visade vilka enorma krafter vi har när vi går ihop mot ett mål, nu är det dags att vi sluter samman igen, den här gången för att #ByggaVIK.

Vi i VIK Support har under en längre tid fört en tät dialog med klubben gällande ekonomin och vi har hela tiden vetat att den ekonomiska ryggsäcken från förra säsongen varit väldigt tung. Nu känner vi att vi tillsammans måste hjälpas åt för att ge laget en möjlighet att konkurrera på isen och lyfta ytterligare ett par nivåer. Vi har klubbens godkännande att dra igång en insamling där vi kan garantera att alla insamlade pengar går oavkortat till att lyfta det sportsliga. Så som läget är idag är truppen oerhört känslig för skador, samtidigt som ekonomin inte tillåter en breddning, därför är varenda krona extremt viktigt, så att vi tillsammans kan skapa ett konkurrenskraftigt lag!

Med denna kampanj vill vi återigen använda den kraft som finns därute bland oss VIK Supportrar, såväl privatpersoner som företag, alla är vi tillsammans VIK Hockey. Ni kan vara med och bidra genom Swish 123 050 61 13, eller via Bankgiro 772-0717, alla bidrag, stora som små gör skillnad! Märk betalningen med #ByggaVIK. Vi har initialt suttit ett mål på att samla in 300 000 kronor, det är en bra summa som vi ser skulle göra en enorm skillnad i kampen om säkrat allsvenskt kontrakt.

Klubben har gett oss fullt mandat att via oss ta in bidrag/sponsring från företag som vill vara med och göra skillnad. Så vill du eller ditt företag vara med och bidra, samtidigt som ni kommer synas i samband med denna kampanj, tveka inte på att höra av er till oss. Det gör ni lättast via info@viksupport.com, så tar vi sedan kontakt med er och sätter ihop ett bra paket.

Vi kommer framöver att göra en del initiativ där vi tillsammans hjälps åt att samla in pengar, men vi är självklart lyhörda för nya idéer! Så sitter du och funderar på något, eller vill vara med och hjälpa till, hör av er till oss så kan vi tillsammans göra det här till något ännu bättre! Nyckeln till framgång är att vi tillsammans hjälps åt att bidra, men också sprida budskapet för att få med så många som möjligt på tåget.

 

Till alla er VIK Supportrar därute, ta chansen att göra skillnad, var med och bidra till en ljusare framtid, tillsammans är vi VIK!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar