Matchrapport: VIK-Malmö 5-4 efter straffar

Efter en riktig mardrömsstart i första perioden där Malmö går upp till en 3-0 ledning lyckas VIK genom två snabba backmål (Mitell och Bengtsson) i andra perioden skapa nerv i matchen.

I tredje perioden får Malmö 2-4 men grabbarna ger sig inte och lyckas kriga in både en reducering (Mitell) och en kvittering (Caputi). Caputis vilda glädje efter målet och glädjen på läktarplats gick verkligen att ta på! VIK var även nära att få in en segerpuck men Sjögren i Malmömålet lyckades få upp plocken och rädda. Matchen avgörs sedan på straffar där Jeremy Williams får sätta den avgörande straffen för de gulsvarta.

Efter matchen fick Andreas Lindh, som gjorde sin 500:e match för VIK, agera klackledare och dra igång "Ge mig ett V-I-K..." vilket var en vacker och trevlig avslutning på kvällen!