Sista träningsmatchen imorgon, premiären närmar sig!

Nu på onsdag så spelas sista träningsmatchen och genrepet mot Hammarby hemma i ABB Arena Nord. Skönt att det snart är dags för riktiga tävlingsmatcher och poäng att spela om. Träningsmatcher i all ära men det är tävlingsmatcherna vi alla längtar efter.
Under matchen mot Hammarby finns vi givetvis på plats vid vår monter där du kan förlänga eller teckna nytt medlemskap hos oss. Har du ännu inte gjort det så gör det nu och få ett nytt märke till ditt kort. Efter 31 augusti gäller bara rabatten för de som signat upp denna säsong hos Allstar. Medlemskap krävs också för att få åka med på bortaresorna som vi arrangerar.
Vi är just nu i denna stund runt 270 medlemmar i VIK Support. Vore ju fantastiskt att slå förra säsongens slutnotering på 296 medlemmar redan innan premiären.
 
Fredagen den 15 september är det hemmapremiär mot Mariestad och då skall vi vara starka på hemmastå och sjunga fram laget till 3 viktiga poäng. Vi kör därför samling på Allstar innan matchen och de öppnar redan kl 15.00 för vår skull. Vi kommer att ha baren där nere som vi själva sköter och det överskott som blir går direkt till oss i VIK Support. Vi kommer dessutom ha biljetter till hemmastå för försäljning. Efter det så tar vi oss gemensamt upp till arenan och stöttar våra gulsvarta hjältar.
 
Onsdag den 20 september så är det bortapremiär mot Sura Blue Hammers. Vi arrangerar bussresa dit för endast 150kr (inkl. inträde). Just nu endast ett 20-tal platser kvar så se till att boka och garantera din plats i Surahallen under morgondagens match mot Hammarby. Avgångstiderna för bussarna är 17.45 från Aros Congress Center och 18.00 från ABB Arena Nord!
 
Vi har fortfarande snygga sjalar och t-shirts kvar och de säljer vi för endast 120kr/styck. Passa på innan de tar slut.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar