Matchrapport: VIK - BIK Karlskoga 1-3

Tyvärr förlust mot BIK i seriefinalen. För att använda en klyscha så gjorde BIK en bra bortamatch med få individuella misstag. Pogge stod också för en mycket bra insats i målet för gästerna. VIK saknade inte lägen under matchen och med lite medstuds hade poäng kunnat bärgas. Tyvärr var det ingen sådan kväll denna gång. Många på läktarplats kände sig nog även rånade på en straff för VIK i slutet av tredje perioden, men domaren nöjde sig med en utvisning istället. BIK gjorde kvällens sista mål i öppen kasse.

På läktarplats kördes det med de stora megasizeflaggorna på ståplats och även bra med halsdukar i klackkärnan. Vi måste alla hjälpa till att bidra till det visuella stödet i hallen, så se alltid till att plocka med halsduk och flagga varje match som återstår av säsongen.

Många hade nog hoppats på ännu mer folk i hallen (publiksiffran 3288) och här måste klubben arbeta hårdare med att både sälja matchbiljetter och säsongskort inför framtiden.

VIK:s enda målskytt för kvällen blev Sam Marklund.

//VIKing

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar