Kommande resor

Väntar på att spelschemat 19/20 ska släppas

Tack till våra resesponsorer!

BokningsformulärRegler vid resor med VIK Support

VIK Hockey Supports regler vid bortamatcher 2018-2019:
* För att kunna åka med på bortaresorna så krävs ett medlemskap i VIK Hockey Support som kostar 100 kr och kan lösas i ABB Arena eller via mail till info@viksupport.com.

* Var på plats minst 15 min innan avresetiden, detta för att förhindra förseningar. Bussen avgår alltid från Rocklunda/ABB Arena om inget annat anges.

* Personer som bedöms vara alltför berusade kan nekas påstigning av bussansvarige.

* Visa respekt mot dina medresenärer, busschauffören och hörsamma alla uppmaningar från bussansvarige. Personer med beteendeproblem kommer slängas av bussen och nekas framtida resor.

* Man är personligt ansvarig för all skadegörelse på bussen. Man betalar den avgiften bussbolaget debiterar oss på fakturan plus ytterligare femhundra kronor i straffavgift om man agerat vårdslöst, detta eftersom ett påtvingat byte av bussbolag skulle göra vår verksamhet mer kostsam.

* Personer som inte befinner sig på plats vid bussen efter matchen ansvarar själva för sin hemresa och bussbetalningen betalas inte tillbaka.

* Se till att ha kul och stöd Gulsvart till tre poäng. Håll god ordning på bussen så att vi även i fortsättningen kan ha en bra relation med bussbolaget och erbjuda låga priser!

Årets bokningar kommer att kunna ske på tre sätt:

1. Vid hemmamatcherna

2. Via formuläret här bredvid
3. Via mail till resor@viksupport.com


Betalning sker antingen vid bussen eller via Swish.
Swishnummer: 123 427 52 93

Bokningen är bindande, vid sjukdom eller avhopp ska du meddela oss i god tid innan.

Ev. kan vi då kostnadsfritt avboka dig.