HusmanHagberg bygger VIK!

HusmanHagberg antar Alfaglas utmaning och vill vara med och #ByggaVIK!

Man har genom åren varit med och sponsrat VIK Hockey i såväl med som motgång och vill självklart vara med och bidra till att #ByggaVIK. De går in och bidrar med 10 000 kronor för att ge laget en ordentlig chans att konkurrera om platser högre upp i tabellen, TACK!! De uppmanar även fler sponsorer att anta samma utmaning och hjälpa oss i kampanjen #ByggaVIK, ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

I och med detta och gårdagens #Målswish så är insamlingen nu uppe i 179 000 kronor, fantastiskt!! Vi fortsätter jobba på och kommer presentera lite nyheter framöver. Men 179 är inte en jämn summa, visst kan vi komma över 180 000 kronor redan idag!? Swisha ditt bidrag till 123 050 61 13

Vinnare till två sittplatsbiljetter från gårdagens #Målswish är Lovisa Holmberg, ta kontakt med oss på info@viksupport.com så löser vi det! TACK till alla som är med och bidrar!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar