LIF - VIK, Hedemora

Träningsmatcherna är i full gång och VIK har spelat tre av sju matcher, återstår gör matcher mot allsvenska konkurrenter. Förhoppningsvis får vi se gulsvart gå segrande ur alla dessa tuffa matcher. Första tuffa matchen går av stapeln idag torsdag kl 19:00 mot Leksand i Hedemora. Än så länge har laget visat att det finns en del att slipa på och förhoppningsvis har man börjat få ihop individerna till en grupp och ett vinnande lag. Matchen imorgon kommer bli en riktigt tuff match, vad jag förstått har Leksand vunnit mot några halvdana lag från tråkligan "elitserien"... Dags för oss att visa att vi verkligen menar allvar med årets säsong och att vi kommer vara att räkna med. Så ta med dig dina polare, fyll bilen och bege dig till Dalarnas enda officiella medeltida stad för hockey i allsvensk toppklass.

 

Matchen börjar 19:00 i Bolidenhallen, för er som precis som jag, har svårt att navigera i knätofsland rekommenderar jag er att ta sikte på Hedemora och andra rondellen i byn, där ska det tydligen stå skyltat till isladan. Annars går det bra att använda koordinaterna - 60.293756,15.975076.

 

Leksand har som vanligt storhetsvansinne och tar 100 kr för en träningsmatch... "Arenan" tar 1200 pers, så kom i tid! Vill du förköpa dina biljetter till matchen går det bra att göra det hos Hedemora Fisk & Fritid.

 

VÄL MÖTT!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar