Säsongen rullar vidare

Säsongen är igång och laget toppar serien efter 6 matcher och inget nederlag. Vi har haft ruskigt bra uppslutning på såväl hemmamatcherna som bortamatcherna. Klacken gör sitt med bravur på läktaren med många nya ansikten som vill hjälpa till och bidra. Detta är oerhört viktigt för återväxten och läktarkulturen. Vi har ju som säkert många märkt fått hjälp med att få upp en grymt bra capoställning på vår hemmastå och det har vi att tacka Mälarsmide och Mark för. 

Försäljning av våra  t-shirts och sjalar fortsätter också gå bra så passa på att köpa innan de tar slut. Vore ju riktigt snyggt om vi kunde sälja slut på dessa för att kunna titta på nya snygga souvenirer framöver.

Många vill vara med på båten och stötta och det märks om inte annat på vårt medlemsantal. Vår slutnotering från förra säsongen var på 296 medlemmar och detta antal slog vi redan innan premiären vilket är helt fantastiskt. Vi har haft en liten förhoppning om att kunna nå 400 medlemmar denna säsong och redan nu är vi på god väg med det och just nu i skrivande stund så är vi 381 medlemmar.

Som medlem i VIK Support så har man en hel del förmåner för de 100kr vi tar i medlemsavgift:
· 20 % rabatt på din nota när du äter och dricker gott på Allstar.
· Du betalar endast 40kr när du går in på hemmastå vid match.
· Visar du upp ditt kort när du äter lunch på Rocklunda Restaurang och Bistro så har du 10 % rabatt.
· Du får 20 % rabatt på maten du köper Alberts Pub och Restaurang.
· Du är även som medlem berättigad att åka med på våra arrangerade resor.

På vår hemsida hittar ni vilka resor till bortamatcher som vi arrangerar. Där bokar man sig enkelt via formuläret under fliken resor.

Om ni inte har möjlighet att ta er till Skövde och heja fram grabbarna idag onsdag den 11/10 så visar Allstar matchen. Så passa på att ta er dit och utnyttja ert medlemskap i VIK Support. Kvällsmat skall ju ändå ätas!

Ses vi inte i Skövde idag så ses vi på söndag hemma mot Kumla!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar