Antal medlemmar: 571

Bli medlem du också

AKTUELLA RESOR

Boka din plats här

Nyhetsarkiv

Länkar

Samarbetspartners:

NYHETER

2018 > 04

Foto: Oliver Szabo Foto: Oliver Szabo

Nu njuter vi av detta några dagar innan vi åker ner till Västervik på söndag och firar lite till. 

Som tack för den gångna säsongen så bjuder VIK Support på resan ner till Västervik. Så det totala priset för resa och biljett blir 100kr!

Bussen avgår från ACC klockan 11.45 och Rocklunda 12.00.

Vi har endast en buss (81 platser) och det är redan 47st bokade, så skynda dig att boka din plats. Detta kommer att bli en resa att minnas för livet. Bokning sker här ovan via resesidan. Självklart kommer alla som betalat för resan få tillbaka sina pengar.
 

Till lördagens bortamatch mot Borlänge har det nu framkommit till oss att vi endast får 100st biljetter till bortastå, fler kommer inte att säljas. Tillsammans med MARK har vi nu tagit fram ett nytt resepaket. För endast 100kr (inkl. inträde) kommer du till Borlänge i en av två bussar. Observera att det endast finns 100st platser och att drygt 60st redan är bokade sedan tidigare så se till att boka din plats i bussarna NU via resesidan.

De som redan betalat för bussen och inträdet kommer självklart få tillbaka sina pengar!
Först och främst känner mig helt överväldigad av allt stöd jag fått från så många olika håll under dagen. Att sedan ni supportrar är villiga att samla in pengar enbart för mig känns helt obegripligt. Jag känner mig så oerhört hedrad. Det jag dock starkt känner är att jag inte är intresserad att spela för en klubb som inte vill ha mig för mina sportsliga kvaliteter. Som jag känner det har VIK gjort bedömningen att de kan få ett bättre alternativ i en annan spelare och tror inte klubben på mig som spelare och kan erbjuda en acceptabel roll då hjälper ju inte en insamling som dedikeras enbart mot mig. Stort stort tack igen för ert fantastiska stöd och engagemang! // Marcus Bergman 💛🖤

TWITTER

NYHETER FRÅN VIK FAN CENTRAL