Antal medlemmar: 571

Bli medlem du också

AKTUELLA RESOR

Boka din plats här

Nyhetsarkiv

Länkar

Samarbetspartners:

NYHETER

2012 > 08

Pub 19

Seriestarten närmar sig med stormsteg, likaså årets första bortamatch!

Som ni kanske märkt har vi i år fler lördagsmatcher på bortaplan mot "bra" motstånd. Därför kommer vi vid tre tillfällen satsa på att få iväg såkallade "Pubresor". Det innebär att vi avgår tidigare från Västerås och ankommer till destinationen runt 11-tiden, för att sätta oss på en pub och ladda upp inför matchen.

Den 15:e september är det premiär, då intar vi Pub 19 i Uppsala där enbart gulsvarta bröder och systrar kommer husera! De ha komponerat ihop en prisvärd och bra "Västeråsmeny" åt oss. För endast 219 kr får ni 19:s Hockeyburgare (200 g nötkött) med bacon, husets barbequesås, whiskycheddarost och bbq-Idaho potatis samt 2 st Grolsch 33 cl flasköl! Vill ni bara ha hamburgertallriken kostar den 119 kr, de kommer även ha bra pris på öl åt oss.

 

Planen är att vi som kommer med bussen/bussarna ankommer till puben runt 11:00, för er som åker bil, tåg, båt eller cykel är det bara glida förbi och ladda upp inför matchen mot Almtuna med oss andra.

Vi kommer gemensamt marschera till arenan för att sedan hjälpa laget till tre poäng!

 

Priset för resan är låga 120 kronor och vi håller för närvarande på att fylla första bussen och hoppas kunna fylla en till. Men vi är ännu inte i hamn med första, så för din egen skull, säkra din plats nu!

Bokar gör du antingen på någon träningsmatch, första hemmamatchen eller via bokningsformuläret under fliken "Resor".

 

På puben gäller 18-års åldersgräns, alternativt i målsmans sällskap. Är ni under 18 och vill följa med, prata då med oss alternativt maila till resor@viksupport.com

 

Alla till Uppsala!

Träningsmatcherna är i full gång och VIK har spelat tre av sju matcher, återstår gör matcher mot allsvenska konkurrenter. Förhoppningsvis får vi se gulsvart gå segrande ur alla dessa tuffa matcher. Första tuffa matchen går av stapeln idag torsdag kl 19:00 mot Leksand i Hedemora. Än så länge har laget visat att det finns en del att slipa på och förhoppningsvis har man börjat få ihop individerna till en grupp och ett vinnande lag. Matchen imorgon kommer bli en riktigt tuff match, vad jag förstått har Leksand vunnit mot några halvdana lag från tråkligan "elitserien"... Dags för oss att visa att vi verkligen menar allvar med årets säsong och att vi kommer vara att räkna med. Så ta med dig dina polare, fyll bilen och bege dig till Dalarnas enda officiella medeltida stad för hockey i allsvensk toppklass.

 

Matchen börjar 19:00 i Bolidenhallen, för er som precis som jag, har svårt att navigera i knätofsland rekommenderar jag er att ta sikte på Hedemora och andra rondellen i byn, där ska det tydligen stå skyltat till isladan. Annars går det bra att använda koordinaterna - 60.293756,15.975076.

 

Leksand har som vanligt storhetsvansinne och tar 100 kr för en träningsmatch... "Arenan" tar 1200 pers, så kom i tid! Vill du förköpa dina biljetter till matchen går det bra att göra det hos Hedemora Fisk & Fritid.

 

VÄL MÖTT!

Ny t-shirt

VIK Support släpper här sin senaste souvenir! Svart t-shirt med stort tryck. T-shirten kommer börja säljas under hemmapremiären mot Tingsryd då priset kommer bli 170:-/st

 

Du kan annars förboka just din tröja redan idag genom att maila namn och storlek till info@viksupport.com och gör du detta får du köpa tröjan för 150:-/st istället. Detta pris gäller endast dom förbokade.

 

Glöm inte att svänga förbi våran disk utanför sektion R/S för att se övriga sortiment från VIK Support.

Dagen med det lilla d;et är här nämligen dagen då träningsmatcherna drar igång för våra gulsvarta. Almtuna borta och förhoppningsvis sluter det upp några bilar till den iskalla Gränbyhallen men nu på höstkanten så brukar den kunna hålla någorlunda värme men vänta en månad och den kommer vara betydligt mycket varmare då när vi Västerås supportrar intar Uppsala!

 

Mailen skall nu fungera igen och allting med hemsidan är omflyttat och forumet är nu på sin plats så vill du boka plats i bussen till Almtuna i bortapremiären? Maila då info@viksupport.com

 

Hoppas många sluter upp i Gränbyhallen ikväll och enligt rykten snackas det om en lina med

Zettergren - Leisenring - Mårtensson och det kan ju bara sluta på ett sätt..

 

Med gulsvart seger!

Kalendern säger att det är den 6 augusti och den riktiga sommarvärmen har inte riktigt infunnit sig i Sverige ännu men vad gör det nu när hockeysäsongen äntligen är igång efter gårdagens ispremiär som lockade runt 2000 personer! Lite drygt en vecka kvar till första träningsmatchen vilket också tyder på att sommaren aldrig kom och vi nu kan vänta oss kalla kvällar utanför hallarna runt om i Sverige, som vi längtat!

 

Kul att se att närmare 200 blev medlemmar i VIK Support direkt och att närmare 30 st bokade sig till årets premiärresa till Almtuna. Pub 19 är bokad av VIK Support och vill du följa med? Boka dig på nästa match!

 

Just nu verkar hemsidan nästan fungera som den ska men allting är inte helt hundra ännu med forumlänkar och mailen för tillfället men vi jobbar på att lösa det!

Välkommen till vår nya hemsida!

Vi har länge kämpat med vår gamla och tråkiga hemsida, men äntligen har vi komponerat ihop en sida som vi tycker lämpar sig väldigt bra till vår verksamhet. Till höger på sidan ser ni RSS flöden från nyhetssidan på VIK.se, VIK-TV samt VIK Fan Central, det innebär att så fort något kommer upp på någon av de sidorna syns det på vår sida. Dessutom finns här en aktuell tabell från everysport, kommande matcher och bortaresor. Uppe i högra hörnet ser ni även vår nya logotyp då vi tyckte att det även var på tiden att uppdatera den!

Än så länge saknas det en del innehåll så som Supporterspelaren och där kommer vi ut med ett helt nytt och ännu bättre upplägg.


Håll utkik efter det och mycket mer som är i görningarna och glöm inte bort att ta med ditt medlemskort till första ispasset på söndag för att kunna ta del av säsongskortserbjudandet!

För mer information om första ispasset:

http://www.vik.se/

Första ispasset:

Ni som ska fixa säsongskort till reducerat pris på första ispasset och var medemmar i VIK Support förra året hör upp! För att kunna förlänga ert medlemskap måste ni ha med er ert säsongskort!

Sprid detta vidare till berörda!

 

På söndag kommer vi ha utlottning av diverse signerade VIK grejer till förmån för Supporterspelaren, håll utkik efter VIK Supports disk där du kan köpa dig lotter för 20kr styck och vinna riktigt fina priser!

 

Almtuna borta, premiärresan:

Äntligen är säsongen på intåg och vi i VIK Support satsar som vanligt hårt på att ha så många gulsvarta bröder och systrar som möjligt på bortamatcherna.
Årets första bortamatch är i Uppsala mot Almtuna lördagen den 15e september och då är det derby och en lördagsmatch, vad passar då bättre än en resa med tidig avgång och pubsamling i Uppsala!?
Bussen avgår 09:50 från Västerås och ankommer runt 11:00 till Uppsala, där har vi hela Pub 19 i centrala Uppsala för oss själva! Priset för resan är låga 120 kronor och vi hoppas kunna återuppleva förra årets första bortamatch där vi intog Ljungby med storm!

 

Pub 19 kommer inom kort presentera ett bra paket på mat och dryck, vi återkommer så fort vi vet mer. På puben gäller 18 års åldersgräns eller målsmans sällskap.

 

Boka dig på första ispasset, vid någon träningmatch eller via info@viksupport.com, som vanligt måste ni vara medlemmar i VIK Support för att åka med.

 

Supporterspelaren:

Det kommer ut info om det nya upplägget inom kort, vi avvaktar bara lite besked om autogiro, men hoppas kunna presentera något i nästa vecka!