VIKSUPPORTS ÅRSMÖTE

Vi vill börja med att tacka alla som tog sig tid och engagemang att närvara på årsmötet. Ny styrelse är nu satt och en del ändringar blev av. Vi vill börja med att tacka Jonas Sörensen för din tid som ordförande! Ny ordförande är Erik Olsson som många av er känner igen från räcket.

Sittande styrelse kommande år är följande.
Ordförande: Erik Olsson (NY)
Vice ordförande: Jonas Sörensen (NY)
Kassör: Sara Nord
Ledamot: Magnus Eriksson (NY)
Ledamot: Dennis Berg
Suppleant: Julia Tuvesson (NY)
Suppleant: Felicia Lennval (NY)
Suppleant: Thomas Larsson (NY)
Valberedare: Dennis Blume (NY)

Vi i den sittande styrelsen ser fram emot det förtroende vi fått och ser detta som en nytändning och kommer jobba stenhårt för en bättre läktarkultur i Rocklunda! I kommande veckor kommer vi ha styrelsemöte och efter det pressentera vår väg frammåt!
Ha en underbar sommar så ses vi på VIK Dagen Lördagen den 10 augusti!

/Styrelsen

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar