Resan till Karlskoga inställd pga regeringsbeslut!

Som nog alla läst vid det här laget så kommer Hockeyallsvenskans slutspel att spelas utan publik efter att regeringen beslutat att förbjuda sammankomster med fler än 500 personer i publiken för att minska smittspridningen av Corona-viruset.

Detta innebär att vi med sorg i våra gulsvarta hjärtan måste ställa in resan till Karlskoga imorgon.

Ni som har bokat resan får nu välja om ni vill få era 50 kronor tillbaka eller om ni vill efterskänka dem till den insamling vi kommer starta för att hjälpa VIK på det lilla sätt vi kan med ekonomisk hjälp på grund av uteblivna publikintäkter.

Vill du ha tillbaka dina pengar så mejla oss på info@viksupport.com. I mejlet anger du ditt namn samt det telefonnummer du swishade från så kommer du att få dina pengar återbetalda via swish.

Ordförande Jimmie har idag suttit i möte med klubben om hur vi kan hjälpa dem i denna märkliga situation. Information om denna ekonomiska hjälp till Västerås IK kommer i eftermiddag/kväll

För er som vill se matchen tillsammans med likasinnade går det bra att göra det hos våra vänner Allstar Västerås. Bord bokar du som vanligt via deras hemsida.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar