Inte ensam aldrig glömd

Inte ensam aldrig glömd är ett initiativ för att öka medvetandet kring vilka konsekvenser ett sexuellt övergrepp får och vill med detta nå ut till så många som möjligt och intala dem att de inte behöver bära sin historia själva. Man är absolut inte ensam och heller aldrig glömd med sin historia. Sexuella övergrepp är något som idag är allt för vanligt och på samma gång väldigt tabubelagt.
VIK Support väljer att engagera sig i detta då det i vår värld är en självklarhet att alla ska känna sig sedda och ingen ska behöva känna sig ensam eller glömd. Framförallt så ska man våga berätta vad man varit med om!
I samband med matchen mot MoDo nu på lördag kommer det finnas t-shirtar att köpa för att uppmärksamma detta initiativ. T-shirtarna kostar 150 kronor och allt överskott går oavkortat till VIK Ungdom för att stötta deras arbete och kunskap om konsekvenserna av sexuella övergrepp.
Mer information om initiativet finns på inteensamaldrigglomd.se

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar