Nu gäller det!

Under lördagens förmiddag släpptes biljetterna till de kommande matcherna i den Hockeyallsvenska slutspelsserien och redan på tisdag möter vi Leksand hemma. En otroligt viktig match där väldigt mycket står på spel redan direkt då de har en poäng mindre än oss bara från start. Där gäller det att vi går ihop och ger precis allt på läktaren för nu måste vi göra Rocklundahallen till Skräcklundahallen igen!

Två dagar senare är det dags för bortamatch mot Västervik där vårt mål självklart är att skicka iväg en buss så under måndagen kommer pris och avgångstider att läggas ut så håll utkik!

Därefter blir det MoDo på hemmaplan, Karlskoga på bortaplan (de släpper endast 150st ståplatsbiljetter till denna match och de har bussresenärerna första tjing på) för att sen avsluta hemma mot Karlskrona.

De kommande fem matcherna är alla otroligt viktiga, antingen tar säsongen slut om drygt 10 dagar eller så fortsätter den och självklart vill vi att den fortsätter så nu ger vi allt och hoppas du sluter upp och hjälper till!

FRAMÅT VÄSTERÅS!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar