Ordförande har ordet!

För lite drygt två veckor sedan så var det ispremiär för VIK Hockey och säsongen kunde kicka igång på riktigt. En nyfikenhet på hur laget skulle se ut hade nog vuxit fram hos många av oss under sommaren om inte annat hos undertecknad. Full fart är man inte van med vid första ispasset då de senaste årens diton varit mer uppvisning. Jag personligen tycker det var ganska kul att se.

Vår souvenirguru har designat nya t-shirts och halsdukar som vi sålde bra utav. Det finns fortfarande chans att köpa dessa snygga souvenirer för billiga pengar. Endast 120kr styck.

Det känns verkligen som en nystart för VIK Hockey och även för oss i support. Dialogen mellan klubben och oss anser jag vara bättre nu än tidigare och de lyssnar på våra åsikter. Det ser jag som ett framsteg. Jag personligen har ett stort förtroende för den nya ledningen.  

Två matcher har avverkats. Skitkul att se så många VIKare på plats i Märsta första matchen mot Arlanda Wings. Vinst blev det också. Det är vi inte bortskämda med. Även hemma mot Vita Hästen i den andra matchen så var det mycket folk på plats. Härligt att se att intresset är stort. Visserligen torsk där men en bra match av våra gulsvarta krigare.

Måste också säga att det är kul att så många vill vara med och stötta VIK Support genom att bli medlem i vår förening. Vid denna tidpunkt förra året så hade vi strax under hundra medlemmar. I dagsläget så har 230 stycken signat upp sig på medlemskap. Helt fantastiskt kan jag tycka. Målet med 400 medlemmar känns därför inte alls omöjligt att uppnå. 296 medlemmar var det totalt efter hela förra säsongen. De förmåner man får i medlemskapet hos oss är att på Restaurang Allstar så får man 20% i rabatt på notan vid uppvisande av medlemskortet. Köper man ståplatsbiljett i luckan på arenan och visar upp kortet så kostar det endast 40kr. Man har även rätt att medfölja på våra arrangerade resor till bortamatcher. Så signa upp er på ett medlemskap och stötta VIK Support och läktarkulturen.

Nu tänkte jag dra en kort liten presentation utav folket i VIK Supports styrelse för er som inte vet vad vi heter och gör.

Kim Lannebris: Mångårig styrelsemedlem och före detta kassör. Nu Vice ordf. Vår souvenirkung och ansvarig för våra sociala medier. Samtalar just nu med VIK för att förbättra deras souvenirer som inte varit bra alls de senaste åren enligt vårat tycke.

Carin Harwing: Ny i styrelsen som kassör. En riktig ekonomitant som har stenkoll på grejerna

Jonas ”Bumbi” Karlsson: Tifokungen nr 1. Varit med många år och är en klippa på detta!

Jonas ”Bullen” Sörensen: Utan denna man skulle inte mycket funka. Ovärderlig skulle jag säga. Har hand om vår ”skrubb” där ni ser honom för jämnan. Allt i allokung! Ser till att allt funkar med bortaresorna och på bussen!

Tom Lindh: Vår före detta eminente ordförande. Bra bollplank för en annan och hjälper till med det han kan nu som suppleant i styrelsen.

Daniel ”Gunde” Gunstedt: Suppleant i styrelsen och hjälper till med det mesta. ”Bullens” vapendragare.

Martin Fredriksson: Ny i styrelsen för i år som suppleant. Viktig för framtiden i VIK Support. Riktig hardcorefan!

Vi har framöver lite roliga saker planerade. Inför premiären den 15e september så kommer VIK Support sköta lilla baren nere på Allstar. Portarna kommer slås upp redan kl 15.00. Så håll ögonen öppna för mer info angående detta. Vi arrangerar dessutom buss till bortapremiären mot Sura. Endast 150kr för buss och matchbiljett. I dagsläget är 50 bokade!

Tradition, Vilja & Stolthet
Framåt Gulsvart!

Jimmie Andersson. Ordförande VIK Support

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar