Information inför första ispasset

Här kommer information till er medlemmar och till blivande medlemmar i VIK Support.

Nu stundar första ispasset och efter förra säsongens fruktansvärda avslut så får vi nu ladda om ordentligt i både VIK Hockey och i VIK Support. Detta känns som en nystart för VIK och nu efter en ganska lång och deppig period så börjar hockeysuget komma tillbaka hos många igen. Vi skall tillbaka till hockeyallsvenskan, så är det bara! VIK hockey har fått en ny styrelse och även inom Supports styrelse har det skett förändringar. Vi jobbar tillsammans med många frågor och ser ljust på framtiden.

Söndag 6/8
Då var det dags för den traditionsenliga ispremiären för VIK Hockey, VIK Support kommer givetvis att finnas på plats och det hoppas vi även att många utav er kommer att göra. Som vanligt så kommer man att kunna köpa medlemskap hos oss till nästa säsong. Att vara medlem i VIK Support kostar endast 100kr och för det får man ett medlemskort som även funkar som rabattkort på vår officiella supporterrestaurang Allstar. I och med att man är medlem i VIK Support och innehar detta kort så har man vid uppvisande vid betalning 20 % på notan. Detta är väldigt förmånligt! Medlemskapet innebär också att man får åka med oss på de resor som VIK Support arrangerar till bortamatcher. För oss så är medlemsavgifterna direkt avgörande, detta är i princip vår enda inkomstkälla och väldigt viktig för vår överlevnad. Var ni medlemmar 2016/2017 får ni gärna ta med dem korten och förnya dem i vår monter bakom Sektion R/S, då de endast gäller till den sista augusti. Tänk på att korten är personliga och att missbrukande av korten kan leda till att man ej får rabatten.
Vi har tagit fram nya souvenirer som vi kommer att sälja till väldigt förmånliga priser, en ny halsduk och ny t-shirt kommer att finnas till försäljning.

Vi kommer också att ha en grymt bra deal på resan till vår första bortamatch mot Sura! Så garantera er plats på läktaren i Surahallen genom att boka er! Vi vill fylla minst en buss men vi borde väl kunna fylla fler?
Medlemskap VIK Support 17/18
Halsduk
T-shirt
Halsduk och T-shirt
Medlemskap, Halsduk och t-shirt
Surahammar borta 170920, inkl. inträde (100kr)
100kr
120kr
120kr
200kr
300kr
150kr

 
Från och med klockan 11.30 så har vi abonnerat VIK-verket som ligger på andra våningen bakom stora sittplatsläktaren. Vi vill därför bjuda in er som vill vara med och påverka på klacksektionen. Vi vet att det finns många yngre och även äldre förmågor som vill vara med så se till att komma dit och lyssna på vår Capo Martin Carlsson och våran eminenta trumkung Christoffer Sandelin! De har hållit fanan högt i många år och nu behöver vi få in nytt blod på läktaren som kan driva läktarkultuaren framåt och vidare.

Klockan 12.00 så kommer VIKs tränare Thomas Paananen samt Marcus Bergman till oss och berättar om deras upplägg inför säsongen. Detta blir väldigt intressant och det ges givetvis tid för frågor till Pannan och Marcus. Alla supportrar gamla som nya är välkomna så ser vi till att fylla upp lokalen.
 
#Bergmanswishen
I måndags så startade vi en insamling då vi fått till vår kännedom att det endast var 28 000kr som saknades för att Marcus Bergman skulle skriva på för en fortsättning i den gulsvarta tröjan. På mindre än fyra timmar fick vi 29 953kr som nu är överförda till VIK. Vi vill härmed ge ett STORT tack till alla er som bidrog till insamlingen.

Ni som såg till att Bergman förblir gulsvart:
Adam Liifw
Anders Andersson
Anders Hakvinsson
Anders Quarfordt
Anders Stenlund
Andreas Holgersson
Andreas Lindholm
Arvid Felix Danielsson Kristensen
Birgitta Lundevall
Carin Harwing
Carl Fredrik Angebrand
Carl Åke Målberg
Christoffer Sandelin
Christopher Palm
Claes Nyqvist
Daniel Bruce
Daniel Gunstedt
Daniel Lundberg
David Eliass
David Nygård
David Strinnholm
Dennis Forslund
Drazen Andrijevic
Emelie Olstam
Emil Fahlman
Emil Åbom
Emma Eriksson
Eva Olsson
Felicia Lennvall
Fredrik Eriksson
Fredrik Hahn
Fredrik Hammargren
Fredrik Kangas
Fredrik Rundberg
Fredrik Winberg
Göran Berglund
Hampus Sundén Falk
Hans Peter Olofsson
Håkan Holmberg
Hugo Pommer
Håkan Norman
Håkan Olsson
Jan Santaniemi
Jimmie Andersson
Johan Alsing
Johan Billgård
Johan Kaspersen
Jonas Karlsson
Jonas Olsson
Jonas Sandström
Jonathan Stenlund Luomala
Jörgen Stenmark
Kenneth Gustavsson
Kent Andersson
Kim Lannebris
Ludwig Aronsson
Magnus Eriksson
Magnus Eriksson
Marie Johnsson
Markus Andersson
Martin Axlund
Martin Fredriksson
Mathias Bromé
Maximillian Petherbielke
Michael Franzén
Michael Strömgren
Mikael Jonsson
Mikael Nittberg
Mikael Sjögren
Mikael Wamwé
Niklas Kindström
Patrik Bergström Grönvalls
Patrik Zvar
Per Jonas Magnusson
Peter Ståhlbrand
Pär Asplund
Pär Malmqvist
Robert Melin
Robert Paavola
Roger Conny Engman
Roger Fredriksson
Ronny Fredriksson
Simon Lundgren
Sofia Wärn
Stefan Alm
Stefan Espling
Stefan Krödel
Stefan Martinsson
Stefan Wallin
Thomas Andersson
Thony Lundevall
Tobias Flodin Andersson
Tobias Johnsson
Tobias Söderberg
Tom Lindh
Viktor Ytterberg
Åsa Hansson

 

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar