#ByggaVIKkvällen - FULLBOKAD!

#ByggaVIK rullar på och vi vill nu tillsammans med er ha en kväll i goda vänners lag, samtidigt som vi bidrar till insamlingen! Så boka in fredagen den 9e december, då möter VIK Björklöven på bortaplan och vi presenterar stolt #ByggaVIK-kvällen på Allstar i Västerås.
Vi träffas efter jobbet, käkar lite burgare, dricker bira, snackar hockey och ser gulsvart kriga till sig tre poäng uppe i Umeå!

Under ledning av Johan Thalberg kommer ni få träffa, snacka med och lyssna på ett gäng gamla VIKare, sportcheferna och några av de skadade spelarna. Priset för en burgare och bira är 200 kronor där hälften av det går oavkortat till #ByggaVIK! Antalet platser är begränsat till 150 stycken, så vänta inte med att boka er! Biljett köper ni via formuläret nedan, alternativt på någon av VIKs kommande hemmamatcher uppe vid vår skrubb under sektion R/S. Betalning sker i samband med bokning, så bokar du dig via nätet krävs att du swishar 200 kr till 123 427 52 93 för att den ska vara giltig  (ange namn för den/de du bokar åt). Vi utlovar en helkväll med mycket hockeysnack och kanske en och annan inside information från lagledningen! När vi kört liknande kvällar har biljetterna gått åt fort, så säkra din plats NU!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar