Tipslördag med Eddie & co

Lördagen den 21 maj kommer vi i VIK Support tillsammans med spelare och ledare, efter ett initiativ av Eddie Davidsson, att anordna en "Tipslördag" på Allstar i Västerås. Där har du chansen att under lättsamma former träffa spelare och ledare från VIK Hockey. Vi drar igång evenemanget 15:00 då ni kan "mingla" lite och snacka med de ni känner för. Därefter sätter vi oss till bords för lite käk, tittar på sport och umgås supportrar och spelare tillsammans, samtidigt som vi förhoppningsvis drar in storkovan! 
Dagen till ära är det även Semifinaler i Hockey-VM, så förhoppningsvis kan vi även se Sverige lira!

Priset är 250 kronor, då ingår burgare, läsk och så får Eddie med utvalda 100 kr av dessa att sätta ihop lite spännande system med! Antalet platser är begränsat, så passa på att boka dig snarast! Bokning gör ni via info@viksupport.com, samtidigt som ni gör det så betalar ni in avgiften till oss, antingen via Swish eller Bankgiro. Bokningen är endast giltig om du betalat så vi har pengarna före den 19 maj. 
Under eftermiddagen/kvällen kommer vi troligtvis även arrangera lite tävlingar och annat skoj!
Alla är välkomna, ung som gammal, ensam som familj!

Swish 123 427 52 93
BG 772-0717

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar