VI RÄDDADE VIK!

Som ni vet så lyckades vi TILLSAMMANS, som en enda stor gulsvart familj med sponsorer och supportrar, tillsammans sluta upp bakom klubbmärket vi älskar och rädda klubben! Vi är evigt tacksamma för all support, stöttning, allt engagemang och alla bidrag, VI gjorde det! #RäddaVIK drog totalt sett ihop 740 000 kronor, det är helt fantastiskt, långt över vad vi kunnat tro och hoppas. Det visar på en sak, VIK engagerar och det finns många därute som brinner för klubben! Nu börjar det stora arbetet med att se till så klubben kommer på rätt köl, vi i VIK Support har en dialog med valberedningen som just nu är inne i slutskedet med att ta fram kanditater till kommande styrelse. Vi kommer tillsammans sätta oss ned och gå igenom hur de tänkt för framtiden, allt för att vi som supporterförening ska kunna ställa oss bakom förslaget. Det viktigaste just nu för er är att dels ha koll på vad vi kommer med för information, men även att boka in den 9 juni klockan 18:00 för VIK Hockeys årsmöte. Alla är välkomna, men det är medlemmarna i VIK Hockey som har rösträtt. Så se till att ta med dig alla du känner, framförallt om du har vänner som är medlemmar, det är vår plikt tillsammans att forma VIK till det vi vill och tror på.

//Styrelsen genom Tom Lindh

VI ÄR VIK!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar