Mellandags AW med VIK Support & Vänner

Den 30e december möter VIK Pantern nere i Malmö. Eftersom det är en bit att åka, kommer vi inte arrangera någon resa. MEN, vi kommer köra en favorit i repris, vi tar över Allstar i Västerås och hejar fram laget genom rutan. Kvällens värd,  Johan Thalberg kommer att ta oss igenom kvällen med grym frågesport och hockeysnack. Frågesporten kommer vara likt tidigare, dvs tävling mellan borden. För att twista till det så har vi bjudit in Stiffen med Vänner, han kommer sätta ihop en femma med gamla VIKare som finns på plats hela kvällen. 
Portarna slås upp 16:00 och fram till 18:00 är det 20% på notan, gäller såväl medlemmar som icke medlemmar. Vi rekommenderar att ni är på plats i tid då det väntas mycket folk! För att vara säker på att få plats så rekommenderar vi att ni bokar ert bord redan idag, det gör ni via Allstars hemsida, alternativt via telefon 021-14 30 30. Vi kan utlova en grym kväll med schysst snack och härlig atmosfär! 

VÄL MÖTT!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar