NU ÄR DET NÄRA!!

Nu är vi inne i de sista skälvande dagarna innan HockeyAllsvenskan äntligen drar igång igen!

Premiären är, som vi alla vet, på torsdag 11/9 kl 19:00 mot nykomlingen Vita Hästen från Norrköping. De kommer med en stor skara supportrar och det väntas premiärstämning av sällan skådat slag!
Viktigt att ni därför säkrar upp era biljetter snarast då det garanterat kommer bli fullsatt in på sista plats. För er som har säsongskort uppmanar vi alla att vara på plats i god tid, dels för att få plats, men också då det planeras TIFO som kräver en full ståplats! Viktigt att ni som vanligt följer instruktionerna för att ge den här säsongen bästa möjliga start!

Bortapremiären är på lördag mot Södertälje och om någon missat det så anordnar vi bussar, i skrivande stund är det dryga 120 personer bokade. Vilket är helt fantastiskt, men vi vet att vi kan skicka ännu fler, så in och boka dig på Resesidan NU! Priset är 150 kronor för buss och inträde, dvs samma pris som att köpa biljett på plats om man åker själv!!
Observera att vi ändrat avgångsplats, bussarna kommer att avgå ifrån Fiskartorget (utanför stadshuset), detta pga mässa på Rocklundaområdet.

Passa på att ladda upp inför avresan på Allstar Sportsbar i Punkt (korsningen Stora Gatan/Kopparbergsvägen). De har som vanligt bra käk och för oss medlemmar i VIK Support är det alltid 20%, så unna dig en bra uppladdning för en riktig hockeyfest!


ALLA TILL HALLEN!!
 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar