Ikväll smäller det!!

Bokningsläget just nu (uppdaterat 18/3 08:50) Bokningsläget just nu (uppdaterat 18/3 08:50)

Ikväll är det äntligen premiär för Kvalserien anno 2013/2014!! Det kommer bli jämnare än någonsin och VIK känns ruskigt laddade för att ta sig an uppgiften! Det inleder som bekant med bortamatch mot Malmö, för er som inte kan vara på plats så kommer Allstar att sända den i sin stora zon för att få plats med alla gulsvarta fans!
För att säkra din plats rekommenderas att ni går in på deras hemsida och bokar bord!
Ni som medlemmar i VIK Support har som vanligt 20% på notan mot uppvisande av gilltigt medlemskort!

Vi kan även meddela att bussarna till Örebro är fulla! Det innebär att det dessvärre inte finns några fler biljetter att tillgå till bortastå, vi kommer eventuellt släppa några restplatser, så håll utkik på facebook för senaste uppdateringarna!

Fortsätt fylla bussarna till matcherna mot AIK, Djurgården och Rögle! För närvarande finns det 21 platser till matcherna mot AIK respektive Djurgården. Vi måste kunna fylla bortastå där med!

NU KÖR VI - GULSVART MOT SHL!!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar