Matchrapport: VIK-Södertälje 2-4

Efter den härliga 2-1 segern borta mot Mora (mål av Christoffer Björklund och Kenndal McArdle) fanns det förhoppningar om att utöka serieraden hemma mot Södertälje. Men många man pratade med innan matchen hade en dålig känsla inför matchen och de skulle visa sig få rätt.

Matchen bjöd på individuella  misstag och felstudsar, inte mycket gick VIK:s vägen mot SSK. VIK lyckades dock kvittera två gånger i första perioden genom Tony Romano och Jeremy Williams och hade 2-2 i pausvilan. I andra perioden kunde inte VIK utnyttja de lägen som skapades och Södertälje tog ledningen genom en snöplig sargstuds som ställde Fransson i målet. Fransson lyckades kort efteråt rädda en straff. Södertäljes sista mål kom i öppen kasse i tredje perioden. Första hemmaförlusten var därmed ett faktum. På läktarplats höll VIK-klacken igång godkänt matchen igenom och fortsatte stödja laget trots inramlade baklängesmål. För att nå högre nivåer krävs det dock bättre uppslutning kring klackkärnan under kommande matcher.

För VIK gäller det nu att samla krafterna och låta Almtuna plikta för denna förlust på fredag!

//VIKing

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar