Gästkrönika: Slut på semestern

Vi skriver måndagen den 22 juli i kalendern och semestern är nu över för grabbarna i laget. Återsamling med olika tester står för schemat och det är nu inte långt kvar innan laget går på is. Ska man tro rykten som florerat på nätet så verkar det som att det kommer bli klart med Per Helmersson denna vecka. Om det visar sig stämma så får VIK ytterligare pondus i defensiven.

Eftersom det varit semestertider sedan senaste krönikan finns det inte så mycket nytt att rapportera. Har ni missat intervjuerna med McArdle, Williams och Romano som VLT gjort kan jag varmt rekommenderas dessa. Finns att läsa på www.vlt.se/sport/ishockey

Även för oss supportrar börjar semestern närma sig sitt slut. Här på www.viksupport.com kommer inom kort ett mer välfyllt bildarkiv komma upp med material från 2000 och framåt. Om du som läser detta har tagit egna bilder från resor eller hemmamatcher (på tifon och dylikt) och vill dela med dig av dessa kan de skickas till info@viksupport.com

Såg i spelschemat att VIK har ett par bortamatcher under lördagar i början av serien vilket borde kunna underlätta för folk att stödja VIK på plats. Speciellt matchen mot BIK Karlskoga den 26:e oktober känns på förhand som att den skulle kunna locka ett större följe från Västerås.

Förutom bildarkiv arbetar vi även med att vi upp lite mer historia kring klacken/VIK Hockey Support och intervjuer på hemsidan.

Till sist vill jag verkligen uppmana alla att komma till Rocklunda den 4:e augusti, boka in den dagen i kalendern redan nu!

//VIKing

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar