Gästkrönika: Inte långt kvar nu…

2013 har hittills bjudit på en bra sommar med sol och fint väder. Tankarna har dock på senare tid allt mer börjat flyga iväg till ljudet av skridskoskenor mot is, supportersång, flagghav, svajande plexiglas och tonerna av Journeys - Don´t stop believing efter varje VIK seger. Längtan byts dock snart ut till riktig upplevelse då ispremiären närmar sig, den fjärde augusti är det äntligen dags igen. Så se till att boka in denna dagen i kalendern.

VIK har som vanligt bytt en del spelare i truppen under ”silly season” och jag tänkte återkomma lite längre fram med förväntningar och förhoppningar på de nya spelarna. Vi kan dock redan nu konstatera att VIK på många olika bloggar och hemsidor tippas att tillhöra toppen kommande säsong. Det känns självklart inspirerande att VIK på förhand räknas med i toppstriden av utomstående! 

De flesta har säkert noterat att Rocklunda håller på att fräschas upp beträffande bås, sarg och omklädningsrum.  Välbehövligt minst sagt, men frågan är ändå inte om vi på sikt måste få en mer omfattande ombyggnad av ABB Arena/Rocklunda? Drömmen för många vore nog en modern hockeyarena med bra akustik, publikkapacitet på 6000-8000, bra med utrymmen bakom läktaren, loger för sponsorer, tilltagen parkering och närhet till pubar och restauranger. Mycket av detta tror jag också är en förutsättning för att på sikt kunna ta klivet upp och etablera sig i SHL.

Måste verkligen hylla beslutet att spela i en av de snyggare äldre matchtröjorna nu under försäsongen. Dessa bör även kunna inbringa en skaplig summa pengar till klubben när de säljs efter träningsmatcherna.

Till sist vill jag verkligen uppmana alla att investera i ett säsongskort!

//VIKing

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar