Säsongen är slut, snart börjar nästa

Bortafölje i Almtuna och visst och skall vi bli lika många i Timrå i år!  Foto: Fredrik Lyckedahl Bortafölje i Almtuna och visst och skall vi bli lika många i Timrå i år! Foto: Fredrik Lyckedahl

Säsongen är slut sen några veckor tillbaka men arbetet inför nästa säsong börjar sakta men säkert komma igång. Året 2013 är både det år där Västerås IK som klubb fyller 100 år men samtidigt fyller VIK Support 20 år och vi ska därför se till att den här säsongen blir vår säsong, både på läktaren och på isen!

 

Inför årsmötet om ungefär en månad (exakt datum kommer inom en vecka) ska en styrelse utses, vi ser mer än gärna att nytt folk träder fram och tar plats i rampljuset. Alla som kan och vill bidra behövs, dagens styrelse har många idéer och brinner för klubben, men vi behöver nya ögon och krafter.

 

 Så känner du att du vill vara delaktig och bidra till utvecklingen av VIK Support och VIK Hockey tycker vi att du ska höra av dig! Maila lite info om dig själv till info@viksupport.com

VIK Support söker även personer som kan hjälpa till med lite grafiska saker, både för hand och via datorn. Vill du hjälpa oss med det? Maila info@viksupport.com så hör vi av oss!

 

I dagarna blev både hemma- och bortapremiären spikade, årets hockeyfest inleds borta mot Timrå.

Så boka upp fredagen den 13 september och häng med på den första resan för säsongen, avgångstid och pris återkommer vi med, men vi bör åka från Västerås efter lunch ca 13:00!

Hemmapremiären sker tre dagar senare, måndagen den 16 september mot Karlskoga.

Två riktiga värdemätare direkt alltså, det gäller att både vi på läktaren och spelarna på isen är med!

Nu jävlar ser vi till att ge järnet och att det i år det vara vi som slår in dörren till Elitseriens finrum!!

 

FORZA GULSVART!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar