Nu är det dags!

Under den gångna säsongen har vi blandat och gett, ibland har det varit riktigt höga toppar och bra klacksång. Vissa matcher har det dessväre varit riktigt dåligt stöd från många, men nu är det dags att ALLA, verkligen ALLA, hjälper till och sluter upp på ståplats och hjälper våra grabbar till tre poäng i jakten på elitserieplatsen!

 

Imorgon torsdag börjar allvaret på riktigt, det med en otroligt tuff bortamatch mot Rögle, följt av en minst lika svår hemmamatch mot Timrå på lördag. De kommer försöka bjuda upp till kamp, både på planen och läktaren, det ryktas om 4 bussar med galna norrlänningar. Nu jävlar ska vi visa vart skåpet ska stå, både då och mot alla andra motstånd krävs det att vi och laget är på tårna, därför gäller det att ta i för kung och fosterland och bevisa att vi har kvalseriens tuffaste arena att spela i.

 

Det kommer bli tio oerhört tuffa matcher, både borta och hemma. Grabbarna behöver som sagt allt stöd de kan få för att plocka så många poäng det bara går.

Därför behövs DU även på bortaplan, så se till att boka din plats på bussen omgående!

 

 

Information om resor hittar du här

Vi kommer gå ut med info om matchen mot Play-offlaget så fort det är klart!

 

GULSVART VI SKA UPP IGEN!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar