Årets sista match

Årets sista match är här och Djurgården står för motståndet. Efter två segrar mot Djurgården så är de rejält revanschsugna vilket gör att de kommer med runt 700 supportrar då VIK själva satt sig i en sits där hemmasupportrar ej kan gå på matchen då de prioriterat stockholmarna. MEN! Även fast de kommer med 700 personer så är det vår hemmaborg och det ska vi återigen visa imorgon, dem ska inte bara komma och tro att de kan vinna på varken isen eller läktaren. Så imorgon ska hela ståplats hjälpa till att sjunga för att poängen skall stanna i Västerås! Står du på ståplats imorgon skall du sjunga, inga undantag, du måste hjälpa till och dra ditt strå i stacken!

 

Vi fortstätter med insamlingen till ny megafon men mer behövs och det har kommit in mycket pengar och de pengar som blir över går rakt ner i tifokassan.

 

Glöm heller inte att köpa lotter till utlottningen av matchtröjorna! 20kr st och de säljs bakom sektion RS där du även kan boka din resa till Leksand den 9/1.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar