Vinster är det enda som gäller

Vi innehar efter lördagens seger mot Karlskoga med 5-1 fortfarande tredjeplatsen men lagen under som Södertälje och Örebro kryper allt närmre och det är därför väldigt viktigt att vi avslutar november månad med tre vinst mot Leksand, Asplöven och just Örebro.

Två hemmamatcher, imorgon mot Leksand och om en dryg vecka är det Örebro som besöker den finare staden och som alltid blir det kamp, både på isen och läktaren. VIK Support vill därför att alla som står på ståplats hjälper till och bidrar till den magiska stämning som grabbarna på isen älskar att spela för! Det är inte så svårt, bara att sjunga med i ramsorna och klappa för nu ska vi sjunga hem Leksand till sina skulder och Örebro till gnällstaden så de får gnälla ännu mer.

Slut upp på ståplats och heja fram VIK till andraplatsen i första hand men det kan även bli förstaplatsen!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar