Premiärer och lockout

Första två matcherna är spelade försäsongen och det har varit en smakstart med två segrar. Efter 5-1 hemma mot Tingsryd och 2-1 borta mot Almtuna har säsongen fått en smakstart såväl på isen som på läktaren med två sköna segrar och två fina läktarkoreografier. För att stärka upp laget inför den fortsatta serien behöver VIK Support nu din hjälp för att hjälpa VIK! Alla resurser som vi kan stödja VIK med är viktiga för att vi ska kunna få se Bulan och Mickis i Gulsvart i år. Alla bidrag är välkomna, från och med onsdagens match mot Troja/Ljungby hemma så kommer autogirot att fungera så kom förbi och fyll i blanketten för att stödja Supporterspelaren för att hjälpa VIK med sköna slantar. Med din hjälp kan vi snart få se den omtalade förstacentern som vi alla väntat länge på!

Vill du hjälpa till innan? Bankgiro 772-0717 kan då med fördel användas!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar