Ruskigt nära!!

Nu är vi inne i veckan vi alla väntat på, nämligen PREMIÄRVECKAN!!

På onsdag börjar allvaret, då byts träningsmatcher mot jakt på trepoängare!

Ta med dig frun, mannen, barnen, vännerna, ja ta med dig alla och slut upp bakom årets upplaga av VIK Hockey! De behöver allt stöd de kan få och har själva sagt att det är häftigt att glida in till en exalterad och engagerad publik!

På lördag är det som sagt dags för årets första bortamatch, då bär det av mot Uppsala och match mot Almtuna!
Vi avgår från Rocklunda redan kl 09:50 och beräknas vara på plats i Uppsala och Pub 19 runt 11:00. Där har vi hela puben för oss själva och de erbjuder en "Västeråsmeny" för 219 kr får ni 19:s Hockeyburgare (200 g nötkött) med bacon, husets barbequesås, whiskycheddarost och bbq-Idaho potatis samt 2 st Grolsch 33 cl flasköl! Vill ni bara ha hamburgertallriken kostar den 119 kr, de kommer även ha bra pris på öl.

Vi har för närvarande fyllt en buss, men har för avsikt att fylla en till! I dagsläget har vi ett par bokade på denna och för att få iväg den behöver vi få ihop ett 30-tal till, annars går bara en buss. Därför är det extremt viktigt att ni bokar er snarast! Priset är fortfarande låga 120kr + entré i hallen 100kr.

Observera att 18-års åldersgräns gäller på puben, alternativt i målsmans sällskap. Är ni under 18 och vill följa med, prata då med oss alternativt maila till resor@viksupport.com

 

Som vanligt bokar ni er via vår resesida eller på plats under onsdagens premiär!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar