Äntligen!

 

Det är länge sedan vi fick se en match i ABB Arena och äntligen är det dags för upploppet av träningsmatcherna!

På onsdag står Mora för motståndet och på fredag Almtuna.

Kom ner och supporta grabbarna på isen till fortsatta framgångar på försäsongen. För dig som missat det så är det bara 9 (!) dagar kvar till premiären hemma mot Tingsryd! Dags att tagga för hockeysäsong igen alltså.

Om 12 dagar är det dessutom bortapremiär, det firar vi med en pubresa till Uppsala. För närvarande är det ett 40-tal bokade i första bussen, förhoppningsvis kan vi även i år skicka två bussar! Priset är låga 120 kronor, vi lämnar Västerås 09:50 för att ankomma till Uppsala vid 11-tiden och inta Pub 19.

Boka dig via bokningsformuläret under resor eller vid vår skrubb under sektion R/S vid någon av hemmamatcherna. Men vänta inte, för att garantera din plats bör du redan idag boka dig!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln