Bortapremiär - Update

Pub 19

Seriestarten närmar sig med stormsteg, likaså årets första bortamatch!

Som ni kanske märkt har vi i år fler lördagsmatcher på bortaplan mot "bra" motstånd. Därför kommer vi vid tre tillfällen satsa på att få iväg såkallade "Pubresor". Det innebär att vi avgår tidigare från Västerås och ankommer till destinationen runt 11-tiden, för att sätta oss på en pub och ladda upp inför matchen.

Den 15:e september är det premiär, då intar vi Pub 19 i Uppsala där enbart gulsvarta bröder och systrar kommer husera! De ha komponerat ihop en prisvärd och bra "Västeråsmeny" åt oss. För endast 219 kr får ni 19:s Hockeyburgare (200 g nötkött) med bacon, husets barbequesås, whiskycheddarost och bbq-Idaho potatis samt 2 st Grolsch 33 cl flasköl! Vill ni bara ha hamburgertallriken kostar den 119 kr, de kommer även ha bra pris på öl åt oss.

 

Planen är att vi som kommer med bussen/bussarna ankommer till puben runt 11:00, för er som åker bil, tåg, båt eller cykel är det bara glida förbi och ladda upp inför matchen mot Almtuna med oss andra.

Vi kommer gemensamt marschera till arenan för att sedan hjälpa laget till tre poäng!

 

Priset för resan är låga 120 kronor och vi håller för närvarande på att fylla första bussen och hoppas kunna fylla en till. Men vi är ännu inte i hamn med första, så för din egen skull, säkra din plats nu!

Bokar gör du antingen på någon träningsmatch, första hemmamatchen eller via bokningsformuläret under fliken "Resor".

 

På puben gäller 18-års åldersgräns, alternativt i målsmans sällskap. Är ni under 18 och vill följa med, prata då med oss alternativt maila till resor@viksupport.com

 

Alla till Uppsala!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar