Nu är sommaren slut

Kalendern säger att det är den 6 augusti och den riktiga sommarvärmen har inte riktigt infunnit sig i Sverige ännu men vad gör det nu när hockeysäsongen äntligen är igång efter gårdagens ispremiär som lockade runt 2000 personer! Lite drygt en vecka kvar till första träningsmatchen vilket också tyder på att sommaren aldrig kom och vi nu kan vänta oss kalla kvällar utanför hallarna runt om i Sverige, som vi längtat!

 

Kul att se att närmare 200 blev medlemmar i VIK Support direkt och att närmare 30 st bokade sig till årets premiärresa till Almtuna. Pub 19 är bokad av VIK Support och vill du följa med? Boka dig på nästa match!

 

Just nu verkar hemsidan nästan fungera som den ska men allting är inte helt hundra ännu med forumlänkar och mailen för tillfället men vi jobbar på att lösa det!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar