Första ispasset, premiärresan till Uppsala, supporterspelaren

Första ispasset:

Ni som ska fixa säsongskort till reducerat pris på första ispasset och var medemmar i VIK Support förra året hör upp! För att kunna förlänga ert medlemskap måste ni ha med er ert säsongskort!

Sprid detta vidare till berörda!

 

På söndag kommer vi ha utlottning av diverse signerade VIK grejer till förmån för Supporterspelaren, håll utkik efter VIK Supports disk där du kan köpa dig lotter för 20kr styck och vinna riktigt fina priser!

 

Almtuna borta, premiärresan:

Äntligen är säsongen på intåg och vi i VIK Support satsar som vanligt hårt på att ha så många gulsvarta bröder och systrar som möjligt på bortamatcherna.
Årets första bortamatch är i Uppsala mot Almtuna lördagen den 15e september och då är det derby och en lördagsmatch, vad passar då bättre än en resa med tidig avgång och pubsamling i Uppsala!?
Bussen avgår 09:50 från Västerås och ankommer runt 11:00 till Uppsala, där har vi hela Pub 19 i centrala Uppsala för oss själva! Priset för resan är låga 120 kronor och vi hoppas kunna återuppleva förra årets första bortamatch där vi intog Ljungby med storm!

 

Pub 19 kommer inom kort presentera ett bra paket på mat och dryck, vi återkommer så fort vi vet mer. På puben gäller 18 års åldersgräns eller målsmans sällskap.

 

Boka dig på första ispasset, vid någon träningmatch eller via info@viksupport.com, som vanligt måste ni vara medlemmar i VIK Support för att åka med.

 

Supporterspelaren:

Det kommer ut info om det nya upplägget inom kort, vi avvaktar bara lite besked om autogiro, men hoppas kunna presentera något i nästa vecka!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar