Medlemsskap

VIK Hockey Support bildades sommaren 1993 som en fristående/opolitisk supporterklubb till VIK Hockey. Genom åren som har gått har vi stått på olika placering i hallen, numera står klacken placerad på den södra läktaren (sektion T) i arenan.

För att bli medlem i VIK Support och stödja en levande läktarkultur i ABB Arena, besök vår monter vid den södra läktaren under hemmamatch, alternativt ansöker om medlemskap nedan. Vid ansökan här så sker betalning via Swish (123 427 52 93) eller bankgiro (772-0717), ange då ditt namn och att det är medlemsansökan. Medlemskap för hockeysäsongen 17/18 kostar 100 kr.
 

Som medlem i VIK Support bidrar ni inte bara till en levande läktarkultur, du har också möjlighet att åka med på våra organiserade resor till VIK:s bortamatcher.

Du får även rabatterat pris på entrén till VIK:s alla hemmamatcher, redan efter en match har du sparat in kostnaden för medlemskapet!
 

Dessutom kan vi tillsammans med Allstar Sportsbar i Västerås erbjuda samtliga medlemmar 20% rabatt på notan i samband med besök hos dem, gäller både matchdagar och "vanliga" dagar! De kommer dessutom att sända samtliga VIK:s bortamatcher, så slut gärna upp med oss någon match och heja fram laget på håll!
 

Vi ses på läktaren!

Bli medlem här!